Skip to content
3 tipuri de narghilea la preț mic

3 tipuri de narghilea la preț mic

Dacă ești nou în arta fumatului de shisha, poți opta pentru unul din cele 3 tipuri de narghilea la preț mic. Fumatul din narghilea este o activitate foarte plăcută și relaxantă. Dacă nu îți dorești să investești de prima dată o sumă foarte mare în achiziția unei narghilele, alege un model la un preț redus. În acest mod vei economisi o sumă de bani și îți vei da seama dacă această activitate este pentru tine.

Alege întotdeauna un magazin de narghilele care îți va oferi produse de calitate, la standarde internaționale, dar și consiliere de specialitate. Îți vom prezenta mai jos 3 tipuri de narghilea la preț mic disponibile la Shisha Master.

 1. NARGHILEA EL-BADIA P1

Fumatul din narghilea este o activitate atât de plăcută, încât îți vei dori să o împărtășești și cu prietenii tăi. Tocmai de aceea narghileaua El-Badia P1 are dimensiuni reduse, și se poate transporta cu ușurință oriunde dorești. Este o mini narghilea portabilă, cu un design modern, o narghilea ultra-compactă. Aceasta se remarcă prin simbioza perfectă între design-ul inedit și tehnologie. Caracteristicile acesteia sunt următoarele:

 • Dimensiuni: 24 de cm. Este ideală pentru a o lua cu tine în vacanțe sau în vizită la prieteni
 • Greutate: 0,5 kg
 • Materiale din care este realizată: ceramică – pentru a ține căldura, silicon-perfect pentru a fi manipulat cu ușurință și acril – pentru o rezistență de durată.

Aceasta narghilea vine în mai multe culori, foarte atractive. De asemenea, este și un cadou ideal pentru un iubitor de shisha.

 1. NARGHILEA INVI NANO

Invi Nano este o narghilea la preț mic ideală pentru outdoor, cât și pentru indoor. Aceasta este perfectă pentru a o lua cu tine în vacanță, cât și pentru a o folosi în confortul casei tale. Aceasta este realizată din inox, fiind un material foarte durabil și rezistent la căldură. Furtunul este realizat din silicon negru, foarte ușor de manevrabil. De asemenea, aceasta conține și un mâner pentru furtun.

 • Dimensiuni: 18 cm
 • Realizată din oțel inoxidabil, fiind un material de înaltă calitate, rezistent în timp
 • Baza și coloana narghilelei sunt realizate din inox

 

 1. NARGHILEA la preț mic FRESH SMOKE – CYBE ONE

Dacă ești în căutarea unei narghilele calitative, pe care să o folosești mulți ani de acum înainte, dar să fie la un preț accesibil, Cybe One este ideală. Narghileaua Cybe One este realizată în Elveția, fiind o revoluție pe piața de narghilele. Aceasta dispune de un sistem de răcire brevetat, prin care fumul este răcit pe termen lung prin intermediul mai multor camere, chiar de la începutul sesiunii de fumat. Iată câteva caracteristice de care te vei bucura la această narghilea:

 • Design inedit cu sistem inovator de răcire
 • Este realizată dintr-un material special, acril de calitate superioară
 • Dimensiunea narghilelei este de 34,5 cm și este foarte ușor de transportat

Ți-am prezentat 3 tipuri de narghilea la preț mic ideale pentru începătorii în arta fumatului de shisha. Îți stăm la dispoziție pentru alte informații suplimentare pentru a face o achiziție inteligentă. Vizitează site-ul nostru sau pagina de Facebook pentru a-ți alege narghileaua potrivită.

Back To Top