skip to Main Content
2 instrumente de plată care îți garantează carburant ieftin

2 instrumente de plată care îți garantează carburant ieftin

Un carburant ieftin reprezintă un factor important în dezvoltarea business-ului tău. Cardoil Avantaj a pregătit pentru tine 2 instrumente de plată care vin la pachet cu diverse beneficii pentru tine.

Cardoil Avantaj este prezent pe piața din România încă din 2010, iar dezvoltarea continuă a permis colaborarea cu cei mai importanți furnizori de combustibil fosil. Datorită parteneriatelor încheiate, putem oferi diverse avantaje clienților noștri, precum carburant ieftin, plata la termen sau factura unică.

Care sunt cele 2 instrumente de plată care îți garantează carburant ieftin?

Cardul de combustibil eficientizează costul acestuia pentru flota companiei sau chiar pentru automobilul personal. Acest instrument de plată se adresează clienților, persoane fizice și persoane juridice.

Cardul de debit îți oferă un preț carburant mai mic

Acest tip de card este dedicat clienților ce îți doresc să eficientizeze costurile prin achitarea în avans a carburantului. Astfel ai posibilitatea de a estima un consum de combustibil pe care să îl achiți în avans și astfel să te bucuri de un preț mai convenabil. Odată încheiat contractul cu Cardoil Avantaj pentru acest tip de card, alimentarea se poate face prin virament bancar sau depunere de numerar, așa cum este mai convenabil pentru tine. Ulterior, poți utiliza acest tip de card pentru a alimenta din stațiile partenere.

Cardul de credit pentru carburant ieftin

Acest instrument se adresează cu precădere clienților persoane juridice care îți doresc să organizeze diferit rulaj banilor în companie. Cu ajutorul acestui tip de card te vei bucura de un preț motorină considerabil mai mic, comparativ cu alimentările uzuale.

Atunci când vei încheia un contract pentru cardul de credit, vei putea stabili perioada de facturare. Cardoil Avantaj îți oferă posibilitatea de a alege facturarea săptămânală, bilunară sau lunară, în funcție de nevoile companiei tale.

Care sunt avantajele oferite de cardurile de combustibil?

Fie că vei decide să utilizezi un card de debit sau unul de credit, te vei bucura de nenumărate avantaje.

  1. Ești în permanență în control

Cardoil Avantaj îți pune la dispoziție informații valoroase prin intermediul platformei Gestcom. Clienții primesc notificări cu privire la tranzacțiile făcute, data, ora și stația la care a fost făcută alimentarea.

  1. Poți alege unul sau mai mulți furnizori de combustibil

Prin intermediul cardurilor de combustibil nu te bucuri doar de carburant ieftin. Ai posibilitatea de a alimenta de la oricare din stațiile partenere. Pe parcursul dezvoltării Cardoil Avantaj a încheiat parteneriate solide cu peste 1500 de stații peco din România și 43.500 de stații din afara țării. Furnizorii noștri de combustibil sunt Rompetrol, OMV, Petrom, Lukoil, UTA, MOL și Gazprom.

  1. Uiți de grija de a păstra bonurile pentru combustibil

Cardurile de combustibil îți oferă un preț benzină mult mai convenabil comparativ cu prețul de la pompă, dar și acces la o platformă de gestiune. Aici vei avea acces la toate informațiile referitoare la data și ora alimentării, numărul de înmatriculare au autovehiculului ce a alimentat, tipul de combustibil, dar și preț motorină practicat la acel moment.

Dacă dorești să faci cea mai bună mișcare tactică pentru minimizarea costurile, cardurile pentru carburant ieftin sunt cea mai potrivită alegere. Contactează echipa Cardoil Avantaj și vom personaliza cea mai potrivită ofertă pentru tine.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top